📌تهران-شهریار-داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی
📱 مشاوره در واتساپ و تلگرام جهت خرید محصولات از داروخانه اینترنتی مهتاطب: 09358343612

☎️ مشاوره تلفنی:
02165235660
🌐آدرس سایت فروشگاه:
www.mahtateb.com
فروشگاه مهتاطب

فواید کوجیک اسید برای پوست

دکتر رویا میرنظامی دکتر رویا میرنظامی
10 10 1401
فواید کوجیک اسید برای پوست
0

کوجیک اسید ماده ای است که خواص گوناگون و زیادی دارد؛ اما تاثیرات مثبت و متنوعی که بر روی پوست می گذارد قابل بررسی است. مهم ترین این تاثیرات، روشن کنندگی آن و از بین بردن لکه های قهوه ای است. در گام اول قصد داریم که درباره این ماده ارزشمند توضیحاتی بدیم و سپس تاثیرات مثبت و منفی استفاده از کوجیک اسید را بر پوست برشماریم. همچنین سعی بر این است که شما را آگاه کنیم که استفاده از محصولات دارای این ماده چه عوارض جانبی و خطراتی می توانند به دنبال داشته باشند.
 
 

کوجیک اسید چیست؟

کوجیک اسید از یکی از انواع گوناگون قارچ گرفته شده است. در فرآیند تخمیر بعضی از مواد غذایی مانند سس ژاپنی، سس سویا و شراب برنج، یک محصول جانبی تشکیل می شود که همان کوجیک اسید است. برای این که با این اسید آشنا شوید، در ابتدا باید درباره ملانین توضیحاتی بدهیم. ملانین آن رنگدانه ای است که بر مو، پوست و رنگ چشم اثر می گذارد. اسید کوجیک باعث می شود تیروزین ایجاد نشود، تیروزین هم برای تولید ملانین ضروری است و در نتیجه از به وجود آمدن ملانین جلو گیری می شود. 
 
 

فواید کوجیک اسید برای پوست

خاصیت روشن کنندگی کوجیک اسید، خاصیت اصلی آن محسوب می شود. در این حالت این ماده قادر است که لکه های ناشی از آسیب دیدگی به وسیله خورشید، بالا رفتن سن، اسکار ها و ... را کمرنگ تر کند و به طور کلی از پیری زودرس پیشگیری می کند. اما این تنها خاصیت اسید کوجیک نیست؛ بلکه می تواند میکروب ها را نیز از بین ببرد. خاصیت ضد باکتریایی این ماده نیز اثبات شده است که در نتیجه با باکتری هایی که باعث به وجود آمدن آکنه های خاص شده اند، مبارزه می کند.
 
 
 

نوع تاثیر کوجیک اسید بر لک ها

همان گونه که گفته شد، روشن کردن لک ها و در مجموع تغییر رنگ پوست، ویژگی اصلی کوجیک اسید به شمار می رود. این ماده این کار را با به حداقل رساندن ملانین یا همان رنگدانه ها انجام می دهد. در بخش ابتدایی ذکر شد که تیروزین برای به وجود آمدن ملانین لازم است. اشعه ماوراء بنفش باعث فعال شدن تیروزین می شود و اسید کوجیک، تولید تیروزین را محدود می کند که این موضوع در نهایت به کم شدن ملانین در سطح پوست می انجامد. به این صورت لکه های ناشی از تابش مستقیم و مضر نور خورشید، لکه های باقی مانده از جای جوش و آکنه و حتی ملاسما به وسیله این ماده درمان می شوند.

 
 

نوع تاثیر کوجیک اسید بر جوش ها

برخی از افراد تمایل دارند از محصولات دارای کوجیک اسید برای از بین بردن لکه های صورت خود استفاده کنند؛ اما می ترسند که این ماده ایجاد آکنه های پوستی را در پی داشته باشد. در حالی که اصلا جای نگرانی نیست؛ زیرا کوجیک اسید با باکتری ها مقابله می کند و همین امر باعث می شود که ماده ای برای درمان جوش به حساب آید نه عامل ایجاد جوش.

 

 معرفی ضد لک حاوی کوجیک اسید

همان طور که تا کنون دانسته اید، وظیفه اصلی کوجیک اسید، کمرنگ تر کردن رنگدانه ها و از بین بردن آن هاست. شفافیت، سلامت و پوست برای هر انسانی موضوع بسیار مهمی است. اکنون به دو مورد از محصولاتی که به شما کمک می کنند پوستی سالم و شفاف داشته باشید اشاره می کنیم و هر کدام را در مواردی مجزا بسط می دهیم.

1) سرم ضد لک قوی اریکه:

سرم ضد لک قوی از برند اریکه در کشور ایران اما تحت لیسانس کشور فرانسه تولید می شود. حجم آن 30 میلی لیتر است و می تواند نقاط تیره و لکه های پوستی را ترمیم و روشن تر کند. پس از استفاده از آن شاهد شفافیت و شادابی پوست خود خواهید بود. این سرم آنزیم های تیروزین را مهار می کند تا از جمع شدن ملانین در یک مکان مشخص جلوگیری شود. این که این محصول، لایه برداری پوست را به صورت ملایم انجام می دهد به دلیل وجود AHA در ترکیبات آن است. مواد گیاهی ای که در ترکیبات سرم ضد لک قوی اریکه به کار رفته است، آن را از دیگر محصولات متمایز می کند. این مواد گیاهی عبارت اند از: شیرین بیان، شاه توت، نعناء و کوجیک اسید برای درمان لک های پوست. یکی دیگر از ترکیبات اصلی این سرم ضد لک، آلانتونین است که رطوبت پوست را بالا می برد.
 

⏬برای خرید و مشاهده قیمت این محصول از داروخانه آنلاین مهتاطب، بر روی دکمه زیر کلیک کنید⏬



فواید این سرم ضد لک کوجیک اسید:
✔️ درمان لک و تیرگی پوست
✔️جلوگیری از به وجود آمدن لک جدید
✔️ روشن کننده کک و مک
✔️ شفافیت و شادابی پوست
✔️ استفاده از آن به عنوان کرم مرطوب کننده و ضد التهاب
✔️ مناسب انواع پوست


نحوه مصرف: هر شب این سرم را بر روی پوست تمیز بمالید و آن را به آرامی ماساژ دهید تا جذب شود.


 

2) سرم روشن کننده پوست ام کیو

سرم روشن کننده پوست از برند ام کیو، در کشور ایران تولید و در حجم 30 میلی لیتر به بازار عرضه می شود. این سرم با رفع لکه های پوستی، موجب روشن تر و یکدست تر شدن آن می شود. این سرم لکه هایی را که بر اثر تغذیه نا مناسب، مشکلات هورمونی، جای جوش، بارداری، لیزر، پیلینگ، تغییرات هورمونی و افزایش سن ایجاد شده اند، به مرور زمان درمان می کند. هر چقدر که این لکه ها پر رنگ و مقاوم باشند، فرقی نمی کند؛ در هر صورت سرم روشن کننده پوست ام کیو قادر به کمرنگ کردن آن هاست. از مواد تشکیل دهنده اصلی این محصول می توانیم نیاسین آمید، عصاره گلیسریل، دی متیکون، گلیسرین، هیدروکسید سدیم و ... را نام ببریم.
 
⏬برای خرید و مشاهده قیمت این محصول از داروخانه آنلاین مهتاطب، بر روی دکمه زیر کلیک کنید

 


فواید این سرم ضد لک کوجیک اسید:
✔️ پیشگیری از جمع شدن رنگدانه ها و ایجاد لک جدید
✔️ قابل استفاده برای هر نوع پوست از جمله پوست های حساس
✔️ فرمولاسیون هایپو آلرژیک و ضد جوش
✔️ قابل استفاده در درمان لکه های پوستی (لیزر، پیلینگ و میکرودرم ابرژن)
✔️ برطرف کردن لک های ناشی از آفتاب، جای جوش، لیزر، بارداری، تغییرات هورمونی و ...


نحوه مصرف: هم صبح و هم شب بر روی پوست کاملا تمیز بمالید. البته به هیچ عنوان دور چشم ها و لب ها مالیده نشود. پس از استفاده از آن حتما در طول روز از کرم ضد آفتاب بهره ببرید.



آیا مصرف کوجیک اسید خطرناک است؟

PubMed Central یک پایگاه داده معتبر از موسسه ملی بهداشت است که اعلام کرده است تنها یک درصد از این ماده در ساخت لوازم آرایشی به کار رود، کافی است و خطری هم ندارد. با این حال ممکن است برخی از افراد به عوارض جانبی آن دچار شوند. بیشترین عارضه ای که افراد پس از استفاده از لوازم آرایشی حاوی کوجیک اسید به آن دچار می شوند، درماتیت تماسی است که به صورت های مختلفی ظاهر می شود؛ مانند قرمزی، تحریک، خارش، بثورات، درد و تورم.
 
 

آیا می توان بدون نسخه از محصولات کوجیک اسید استفاده کرد؟

پیش از این که با تاثیرات مثبت و منفی استفاده از کوجیک اسید آشنا شوید، می خواهیم درباره نسخه این محصولات دارویی و آرایشی، نکاتی را برای شما بیان کنیم. در مجموع در میان انواع اسید ها، کوجیک اسید بی خطر و ایمن تلقی می شود؛ اما همان گونه که بیان شد، ممکن است عوارضی مانند آلرژی پوستی یا تحریک را در پی داشته باشد. درباره نسخه این محصول باید بگوییم که تنها آن دسته از این محصولات که دارای غلظت کمی از این ماده هستند، بدون نسخه تجویز می شوند. در صورت استفاده هم به محض این که پوستتان واکنش نشان داد، آن را کنار بگذارید.

 

جمع بندی

همان گونه که مشاهده کردید، داشتن پوستی صاف، بدون لک و تیرگی امری ست که برای همه انسان ها با هر جنسیتی و با هر سنی بسیار حائز اهمیت است. کوجیک اسید، ماده ای است که اگر در محصولی به کار رود، آن را به محصولی معجزه آسا برای پوست شما بدل می کند. کوجیک اسید با جلوگیری از تولید ملانین و کمرنگ تر کردن لک ها و از بین بردن جوش ها پوستی شفاف و درخشان را به شما هدیه می دهد.
 ما در این مقاله درمورد این محصول و نحوه تاثیراتی که بر پوست می گذارد، مطالبی گرد آوری کرده ایم. سپس دو مورد از سرم هایی را که از این ماده ارزشمند در ترکیبات خود استفاده کرده اند، برای شما شرح کردیم. برای مشاوره و خرید این محصولات روشن کننده با شماره 02165235660 تماس بگیرید و یا در واتس اپ به شماره 09358343612 پیامک دهید تا بتوانید مستقیما با پزشکان دارو ساز و مشاوران متخصص داروخانه آنلاین مهتاطب صحبت کنید و مشاوره های لازم را بگیرید.

 

دیدگاه شما
برچسب‌ها:
همیشه اولین باشید با عضویت در خبرنامه ایمیلی مهتاطب، پیش از همه از جدیدترین محصولات و تخفیف‌ها آگاه شوید
مشاوره